Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy...
Červená čočka je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, proto zasytí a upraví trávení. Obsahuje také vyšší množství železa a vitamínu B6. Červená čočka je oproti...
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlániny. Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o...
Müsli oříškové je připravené tak, aby vám ráno ve snídani vůbec nic nechybělo. Směs celozrnných vloček, ořechů, rozinek a semínek (slunečnice, sezam, len, dýně) zajistí všechny...
Psyllium je rozpustná vláknina, která se získává z vyčištěných obalů semen jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se o druh ve vodě rozpustné vlákniny, která prochází...
Extra jemné a křehké ovesné vločky, které se v kaši krásně rozpadnou. Stačí zalít vodou, mlékem nebo rostlinným mlékem. Vločky mají garanci bezlepkovosti a jsou vhodné i pro...
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně...
Proteinová rýžová kaše Natural Protein s banánem a čokoládou obsahuje vysoký podíl bílkovin a vlákniny, a skvěle tak odstartuje váš den!
Navíc je tato kaše kompletně bezlepková.
Proteinová rýžová kaše borůvka od Natural Protein obsahuje vysoký podíl bílkovin a vlákniny, a skvěle tak odstartuje váš den!
Navíc je tato kaše kompletně bezlepková.
Proteinová rýžová kaše s jahodami a bílou čokoládou od Natural Protein obsahuje vysoký podíl bílkovin a vlákniny, a skvěle tak odstartuje váš den!
Navíc je tato kaše kompletně...
Quinoa neboli merlík chilský je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která obsahuje vysoké množství kvalitních rostlinných bílkovin. Má jemnou máslovou chuť a lehce křupavou...
Krásně zelené fussili, vyrobené ze zeleného hrášku v BIO kvalitě, jsou vhodné na přípravu salátů, na slano, na sladko či jako příloha k jídlům. Připravíte je snadno a rychle.
Podle Ajurvédy je Basmati královnou všech ostatních druhů rýže. Má velmi výraznou vůni, možná také proto se Basmati v hindštině znamená "plné aroma". Tato rýže se pěstuje po...
Tarhoňa je drobná těstovina, která má své kořeny na Slovensku a Maďarsku. Zde je často používanou těstovinou podávaná k masu, používá se jako zavářka do polévek, ale lze ji také...
Spojení příjemně kyselé višně a sladkého banánu nenechá nikoho na pochybách, že tuto granolu prostě musí mít doma po ruce k vykouzlení skvělé snídaně, svačiny nebo jen tak na...