Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, mandle s čajem matcha, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové...
Takové banánky v čokoládě jste ještě nekřupali. Zralé a slaďounké banány se nejdříve proměnili v křupavou dobrotu procesem lyofilizace, tedy sušením mrazem a pak se obalili v...
Milujete čokoládu, křupavé ovoce a ořechy? Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody nebo...
Pod vrstvou bílé čokolády s jogurtem křupne dozlatova vypečený preclík a jahodový prach celé kouzlo korunuje. P.S.: Souznění jahod, jogurtu a čokolády připomene chuť jahodové...